Uniwersytet Warszawski - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Master in Food Systems, stacjonarne, drugiego stopnia Drugi semestr pierwszego roku, kierunek gospodarka żywnościowa

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Master in Food Systems, stacjonarne, drugiego stopnia (S2-PRK-MFS)
Etap: Drugi semestr pierwszego roku, kierunek gospodarka żywnościowa (MFS-12)
Poprzednie etapy: Pierwszy semestr pierwszego roku, kierunek gospodarka żywnościowa
Następne etapy: Pierwszy semestr drugiego roku, kierunek gospodarka żywnościowa
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: Master in Food Systems
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych
Krakowskie Przedmieście 26/28
00-927 Warszawa
tel: +48 22 55 20 000 https://uw.edu.pl/
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)