Uniwersytet Warszawski - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Gospodarka żywnościowa, stacjonarne, drugiego stopnia

Informacje o programie studiów

  Kod: S2-PRK-MFS
  Nazwa: Gospodarka żywnościowa, stacjonarne, drugiego stopnia
  Tryb studiów: Stacjonarne
  Rodzaj studiów: Drugiego stopnia
  Czas trwania: 2-letnie
Kierunki: Master in Food Systems
Kierunki do
wyboru:
(brak)
Jednostki: Wydział Zarządzania [ inne programy w tej jednostce ]
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Główny tok nauczania

Pierwszy semestr pierwszego roku, kierunek gospodarka żywnościowa
Drugi semestr pierwszego roku, kierunek gospodarka żywnościowa
Pierwszy semestr drugiego roku, kierunek gospodarka żywnościowa
Drugi semestr drugiego roku, kierunek gospodarka żywnościowa

Dodatkowe informacje

Warunki przyjęcia:

dyplom licencjata lub równoważny

Możliwe do uzyskania certyfikaty: Magisterium na kierunku gospodarka żywnościowa
Uprawnienia zawodowe: (brak danych)
Dalsze studia:

szkoła doktorska, studia podyplomowe