Uniwersytet Warszawski - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Europejskie prawo żywnościowe i znakowanie żywności 2200-1S316
Semestr letni 2019/20
Wykład specjalizacyjny, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Europejskie prawo żywnościowe i znakowanie żywności 2200-1S316
Zajęcia Semestr letni 2019/20 (2019L) (w trakcie)
Wykład specjalizacyjny (WYK-SPE), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
każdy poniedziałek, 15:00 - 18:15
sala 010
"Szara Willa" - Wybrz. Kościuszkowskie 47 jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2020-03-16 15:00 : 18:15 sala 010
"Szara Willa" - Wybrz. Kościuszkowskie 47
2020-03-23 15:00 : 18:15 sala 010
"Szara Willa" - Wybrz. Kościuszkowskie 47
2020-03-30 15:00 : 18:15 sala 010
"Szara Willa" - Wybrz. Kościuszkowskie 47
2020-04-06 15:00 : 18:15 sala 010
"Szara Willa" - Wybrz. Kościuszkowskie 47
2020-04-20 15:00 : 18:15 sala 010
"Szara Willa" - Wybrz. Kościuszkowskie 47
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 19
Limit miejsc: 20
Prowadzący: Małgorzata Korzycka
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.