Ekonomia, niestacjonarne (zaoczne), drugiego stopnia Pierwszy rok, ekonomia przedsiębiorczości
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
2024Z | 2024L | 2024 | 2025Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Finanse 2400-ZU1FI | 2019 - ... |
![]() |
NIE | |||
Makroekonomia zaawansowana 2400-ZU1MAZ | 2019 - ... |
![]() |
NIE | |||
Metody matematyczne 2400-ZU1MM-I | 2019 - ... |
![]() |
NIE | |||
Mikroekonomia zaawansowana cz. 1 2400-ZU1MIZ1 | 2019 - ... |
![]() |
NIE | |||
Mikroekonomia zaawansowana cz.2 2400-ZU1MIZ2 | 2019 - ... |
![]() |
NIE | |||
Podstawy ochrony własności intelektualnej 2400-ZU1POWI | 2019 - ... |
![]() |
NIE | |||
Rachunkowość zarządcza i finansowa 2400-ZU1RZF | 2019 - ... |
![]() |
NIE | |||
Rynek kapitałowy 2400-ZU1RK | 2019 - ... |
![]() |
NIE | |||
Socjologia gospodarki 2400-ZU1SG | 2019 - ... |
![]() |
NIE | |||
Statystyka matematyczna 2400-ZU1SM | 2019 - ... |
![]() |
NIE | |||
Szkolenie w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy 0000-BHP-OG | 2019 - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE | |
Teoria przedsiębiorstwa 2400-EPZU1TP | 2019 - ... |
![]() |
NIE | |||
Zarządzanie kapitałem ludzkim 2400-ZU1ZKL | 2019 - ... |
![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | 2400-PL2-ZU1INF - Moduły informatyczne I rok studia zaoczne | 2019 - ... | n/d | 4.00 |
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | 2019 - ... | 40.00 | 60.00 | |
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | 0000-L-JEZYKI-OBCE - Lektoraty oferowane w rejestracjach żetonowych | 2019 - ... | n/d | 2.00 |
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | 2400-PL2-ZUSM - Seminaria magisterskie dla I i II roku studiów zaocznych | 2019 - ... | n/d | 3.00 |