Uniwersytet Warszawski - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Designing Innovative and Sustainable Value Chains for Food System

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: 2600-ERSMinFSW1
Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (brak danych)
Nazwa przedmiotu: Designing Innovative and Sustainable Value Chains for Food System
Jednostka: Wydział Zarządzania
Grupy: Przedmioty dla studentów ERSAMUS na Wydziale Zarządzania UW w semestrze letnim
Przedmioty dla studentów ERSAMUS na Wydziale Zarządzania UW w semestrze zimowym
Punkty ECTS i inne: (brak) Podstawowe informacje o zasadach przyporządkowania punktów ECTS:
  • roczny wymiar godzinowy nakładu pracy studenta konieczny do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się dla danego etapu studiów wynosi 1500-1800 h, co odpowiada 60 ECTS;
  • tygodniowy wymiar godzinowy nakładu pracy studenta wynosi 45 h;
  • 1 punkt ECTS odpowiada 25-30 godzinom pracy studenta potrzebnej do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się;
  • tygodniowy nakład pracy studenta konieczny do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się pozwala uzyskać 1,5 ECTS;
  • nakład pracy potrzebny do zaliczenia przedmiotu, któremu przypisano 3 ECTS, stanowi 10% semestralnego obciążenia studenta.

zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: angielski
Rodzaj przedmiotu:

fakultatywne

Skrócony opis: (tylko po angielsku)

The content of the subject cover logistics and supply chain management. Based on the theory of management, innovation management and logistics, the lessons will be used to train skills related to integrating enterprises into the food system supply chain.

Pełny opis: (tylko po angielsku)

Course is a part of the curriculum of Master in Food Systems (MFS) studies. They are conducted in the discipline of Management and Quality Sciences (leading discipline, Social Sciences) and Food and Nutrition Technology (supplementary discipline, Agricultural Sciences).

The content of the subject cover logistics and supply chain management. Based on the theory of management, innovation management and logistics, the lessons will be used to train skills related to integrating enterprises into the food system supply chain.

Course id dedicated to short-term students interested in the food sector as the subject will relate to prisms in this industry.

Przedmiot nie jest oferowany w żadnym z aktualnych cykli dydaktycznych.
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.
Krakowskie Przedmieście 26/28
00-927 Warszawa
tel: +48 22 55 20 000 https://uw.edu.pl/
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)