Uniwersytet Warszawski - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Przedmioty dla studentów Master in Food Systems - 2 rok, zima (grupa przedmiotów zdefiniowana przez Wydział Zarządzania)

Jednostka: Wydział Zarządzania Zestaw przedmiotów, który widzisz poniżej został zdefiniowany przez tę jednostkę. Jednostka ta nie musi mieć jednak związku z organizacją wymienionych przedmiotów (jednostką odpowiedzialną za organizację przedmiotu jest jednostka wymieniona w odpowiedniej kolumnie w tabeli poniżej). Więcej o tym przeczytasz w Pomocy.
Grupa przedmiotów: Przedmioty dla studentów Master in Food Systems - 2 rok, zima
wybierz inną grupę zobacz plany zajęć tej grupy
Filtry
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do dodatkowych opcji

Konkretniej - pokazuj tylko te przedmioty, dla których istnieje otwarta rejestracja taka, że możesz w jej ramach zarejestrować się na przedmiot.

Dodatkowo pokazywane są również te przedmioty, na które jesteś już zarejestrowany (lub składałeś prośbę o zarejestrowanie).

Jeśli chcesz zmienić te ustawienia na stałe, edytuj swoje preferencje w menu Mój USOSweb.
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
niedostępny (zaloguj się!) - nie jesteś zalogowany
niedostępny - aktualnie nie możesz się rejestrować
zarejestruj - możesz się zarejestrować
wyrejestruj - możesz się wyrejestrować (lub wycofać prośbę)
prośba - złożyłeś prośbę o zarejestrowanie (i nie możesz jej już wycofać)
zarejestrowany - jesteś pomyślnie zarejestrowany (i nie możesz się wyrejestrować)
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.

2023Z - Semestr zimowy 2023/24
2023L - Semestr letni 2023/24
(zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne)
Opcje
2023Z 2023L
2600-MFS-SFS-Host brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-UHOH-AmSiT brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS11-SPOC brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Kurs internetowy - 10 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-BE brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

Introduction to the main themes of Business Ethics in an ex-plicitly multicultural and international context and examining the critical discussions of the scope of CSR in general as well as many specific ethical issues of international business.In specific the main goals of the lecture is to clarify two themes: (1) the relationship between ethics and effectiveness in busi-nessand corporations(2) the role of ethics as one of the crucial social competencies of managers.(3)presentation ofvari-ous approaches to moral dilemma in businessand world.

Strona przedmiotu
2600-MFS-CB brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Ćwiczenia - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

The content of the subject covers the field of consumer behavior. The course discusses issues related to the decision-making process of the consumer and the external and internal determinants of consumer behavior. The course focuses also on the impact new socio-cultural trends on consumer behavior.

Strona przedmiotu
2600-MFS-CB-Host
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Ćwiczenia - 15 godzin
Semestr letni 2023/24
  • Ćwiczenia - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

The content of the subject covers the field of consumer behavior. The course discusses issues related to the decision-making process of the consumer and the external and internal determinants of consumer behavior. The course focuses also on the impact new socio-cultural trends on consumer behavior.

Strona przedmiotu
2600-MFS-CSRBEa-Host
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - 30 godzin
Semestr letni 2023/24
  • Wykład - 30 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

Introduction to the main themes of Business Ethics in an explicitly multicultural and international context and examining the critical discussions of the scope of CSR in general as well as many specific ethical issues of international business. Students will learn the relationship between ethics and effectiveness in business and corporations, basic theoretical concepts of CSR and will how to apply them to analyzes in business practice. Students will familiarize with the basic phenomena in contemporary work related to CSR, limiting / improving the social / environmental impact of business. Student also will know practical CSR tools portfolio, learn how to use them and choose for the right company / problem.

Strona przedmiotu
2600-MFS-ETBC brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Warsztaty z elementami wykładu i e-learningu - 10 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-UHOH-EFFC brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-UNITO3-FSMS brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-FSL-Host
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Warsztaty - 15 godzin
Semestr letni 2023/24
  • Warsztaty - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

The content of the subject covers logistics and supply chain management. The course aims to discuss the basic logistic processes, as well as the methods of their analysis and logistic management functions from the perspective of integrating enterprises into the food system supply chain.

Strona przedmiotu
2600-MFS-FSL-home brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Warsztaty - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

The content of the subject covers logistics and supply chain management. The course aims to discuss the basic logistic processes, as well as the methods of their analysis and logistic management functions from the perspective of integrating enterprises into the food system supply chain.

Strona przedmiotu
2600-MFS-FSM-Host
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - 30 godzin
Semestr letni 2023/24
  • Wykład - 30 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

The content of the subject covers the field of marketing with particular emphasis on food market perspective. The course explains and discusses the idea of marketing orientation, basic issues related to market research and segmentation, as well as a detailed characterization of marketing tools and related strategies in relation to the food market.

Strona przedmiotu
2600-MFS-FSM-home brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - 30 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

The content of the subject covers the field of marketing with particular emphasis on food market perspective. The course explains and discusses the idea of marketing orientation, basic issues related to market research and segmentation, as well as a detailed characterization of marketing tools and related strategies in relation to the food market.

Strona przedmiotu
2600-MFS-UNITO2-FTOX brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-AA-FCI brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-AA-Fabf brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-UHOH-IBEBPS brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-ICB-Host
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Konwersatorium - 15 godzin
Semestr letni 2023/24
  • Konwersatorium - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-M-Host
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - 30 godzin
Semestr letni 2023/24
  • Wykład - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

The teaching content of the subject covers issues in the field of organization management. The course aims to discuss the essence and functions of management, planning principles, organizing, motivating and controlling, as well as issues related to strategic, operational and international management.

Strona przedmiotu
2600-MFS-M-home brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - 30 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

The teaching content of the subject covers issues in the field of organization management. The course aims to discuss the essence and functions of management, planning principles, organizing, motivating and controlling, as well as issues related to strategic, operational and international management.

Strona przedmiotu
2600-MFS-MIT
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Konwersatorium - 15 godzin
Semestr letni 2023/24
  • Konwersatorium - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

The content of the subject cover the processes of creating innovations and technological solutions and launching them on the market. The course aims to discuss theoretical concepts and to review empirical studies relating to the importance of innovation for the organization, their formation and diffusion, as well as mechanisms of technologies development and improvement. The models of sectoral, regional and national innovation systems are also tackled.

Strona przedmiotu
2600-MFS-MIT-Host
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Konwersatorium - 15 godzin
Semestr letni 2023/24
  • Konwersatorium - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

The content of the subject cover the processes of creating innovations and technological solutions and launching them on the market. The course aims to discuss theoretical concepts and to review empirical studies relating to the importance of innovation for the organization, their formation and diffusion, as well as mechanisms of technologies development and improvement. The models of sectoral, regional and national innovation systems are also tackled.

Strona przedmiotu
2600-MFS-UNITO5-MIC brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-AA-OIPT brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-PMPD-host
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Warsztaty - 15 godzin
Semestr letni 2023/24
  • Warsztaty - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-AA-PRiSS brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Wykład - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-AA-PWiSSa brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Projekt - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
2600-MFS-SSTB-Host
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Warsztaty - 15 godzin
Semestr letni 2023/24
  • Warsztaty - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

Classes aimed to improve social and communication skills in course of interactive exercises . Classes will be carried out by interactive and activating methods that allow participants to practice and improve their social skills. The other objective is to facilitate problem-solving skills, reflective thinking, awareness, understanding of group dynamics and gain deeper insight into the functioning of teams. Workshops will be based on theory of social psychology, positive psychology and neurolinguistic programming (NLP).

Strona przedmiotu
2600-MFS-SSTB-home
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/24
  • Warsztaty - 15 godzin
Semestr letni 2023/24
  • Warsztaty - godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

Classes aimed to improve social and communication skills in course of interactive exercises . Classes will be carried out by interactive and activating methods that allow participants to practice and improve their social skills. The other objective is to facilitate problem-solving skills, reflective thinking, awareness, understanding of group dynamics and gain deeper insight into the functioning of teams. Workshops will be based on theory of social psychology, positive psychology and neurolinguistic programming (NLP).

Strona przedmiotu
Krakowskie Przedmieście 26/28
00-927 Warszawa
tel: +48 22 55 20 000 https://uw.edu.pl/
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)